Comunicat de presă: Școala de Vară a tinerilor democrat liberali | Eforie Nord, 29 august – 1 septembrie

09-09-13 Institutul de Studii Populare 0 comentarii

Institutul de Studii Populare, în parteneriat cu Centre for European Studies, a organizat împreună cu Organizația de Tineret a Partidului Democrat Liberal, în perioada 29 august – 1 septembrie 2013, la Eforie Nord, ediția din acest an a Școlii de Vară a tinerilor democrat liberali. Partener al acestui eveniment a fost și Fundația Konrad Adenauer.
Evenimentul s-a bucurat de participarea unor oaspeți de marcă din conducerea Partidului Democrat Liberal, precum președintele Vasile Blaga, prim-vicepreședinții Andreea Paul și Cătălin Predoiu, europarlamentarii Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu și Petru Luhan, vicepreședinții PDL Raluca Turcan, Roberta Anastase și Radu F. Alexandru, precum și secretarul executiv Radu Carp.
De asemenea, la lucrările Școlii de Vară au luat parte Konstantinos Kyranakis, președintele organizației de tineret a Partidului Popular European, Youth EPP (YEPP), și Sven-Joachim Irmer, directorul Fundației Konrad Adenauer. Gazda reuniunii a fost Sorin Moldovan, președintele TDL. Din partea ISP și CES a fost prezent Bogdan Ciubuc, manager de proiecte în cadrul fundației PDL.
Pe parcursul evenimentului, cei peste 500 de participanți, reprezentând organizațiile de tineret ale PDL din toată țara, au luat parte la ateliere de lucru și dezbateri publice legate de politică, leadership politic, administrație publică, relații internaționale, politici și instituții europene, educație, relațiile cu societatea civilă, economie și comunicare. Mulțumim pe această cale tuturor participanților și partenerilor.

Lasa un comentariu